Friday, 2 January 2009

Käsityö-Keijulle :DSain juuri äsken postissa ihanan valkovuokkokortin salaiselta neuleystävältäni.
Pidän sekä yksivärisistä, että liukuvärjätyistä langoista. Liukuvärjätyistä pidän erityisesti silloin, kun yksittäiset sävyt eivät riitele pahasti keskenään, ja kokonaisefekti ei ole migreeninkirjava ;) Useimmiten pidän eniten ns. semisolid-langoista, tai meleratuista sävyistä.

Rakastin lapsena vaaleanpunaista, mutta viime vuosina en ole sitä juuri käyttänyt. Se ei tosin tarkoita sitä etten pitäisi siitä. Jouduin eräänä kesänä pitämään paljon marjapuuronpinkkiä, ja huonojen muistojen takia en enää tykkää käyttää sitä yksinään. Fuksiaan ja purppuraan taittuvat pinkit ovat sen sijaan joskus jopa kivoja :) Varsinkin, jos ne ovat sekoitettuna johonkin muuhun kauniiseen väriin.

Ainoat KnitPicksini ovat kokoa 6.5mm, jotka ostin ulkolaisesta nettikaupasta, sillä en meinannut löytää sopivaa kokoa kotimaasta. En juuri lue suomalaisia käsityölehtiä, mutta olen kyllä joskus harkinnut irtonumeroiden ostamista, joten ei minulla ole mitään niitä vastaan.

Normaalisti käytän nahkasormikkaita, mutta pidän kyllä myös lapasia, kunhan on tarpeeksi kylmä. Varsinkin lumen kanssa läträtessä lapaset ovat kyllä ihan must :D

Rakastan käsinvärjättyjä lankoja! Opettelen kyllä parhaillani kehräämään, mutta en ole uskaltanut vielä itse ruveta värjäämään mitään, sillä auttamattoman kömpelönä ihmisenä tyrisin kuitenkin jotain todella perustavanlaatuisella tavalla.. Höm ;) Joten, ainakin vielä pitäydyn kyllä vielä valmiiksi värjätyissä langoissa ja kuiduissa, ja olen aina iloinen jos saan niitä.

Vanhenen aina joka tammikuun 15. päivä. Tänä vuonna siirryn uuteen ikäryhmään kyselykaavakkeissa, mutta vuosikymmen alkaa vielä useampana vuonna kakkosella. Jep jep, enhän ole ollenkaan kryptinen, enhän? ;)

Sorry for the mainly Finnish languaged post... I got a beautiful anemone card from my Secret Knitting Pal, and my own personal Craft Fairy had asked me questions I wanted to answer ASAP!

No comments: