Sunday 29 November 2009

Joulutalkoot ovat virallisesti alkaneet :)

Olen joulufani. Olen puolisalaa katsellut joululauluvideoita Youtubesta jo muutaman viikon, ja olenkin äärimmäisen iloinen kun Hannan eilinen bloggaus muistutti siitä että Jouluradio on aloittanut taas lähetykset :)

Rakastan joululauluja, ja kun olin vielä lukiossa, kuoro aloitti joulukonserttiharjoitukset usein loka-marraskuun vaihteessa. Siten pääsin nauttimaan niistä pidempään kuin vain joulukuun ajan. Nyt kun en enää harrasta kuorolaulua, onkin loistava tekosyy kuunnella joululauluja muiden esittämänä ;)

Olin työpaikan pikkujouluissa perjantaina, joten kai sitä täytyy myöntää, että joulunalusaika on todella alkanut, nyt kun tänään on ensimmäinen adventti, ja kaikkea. Pitää muistaa ostaa kaupasta glögiä, varsinkin kun kasasin juuri keittiöön suurimman osan pain d'épices:in aineksista. Jos vaikka siten saisi
hieman joulun aromeja kotiin :) Joulukakun leipominen joutuu odottamaan muutaman päivän muiden kiireiden takia. Lupasin hakea äidiltä sille sopivan kakkumuotin keskiviikkona, joten vietän ilmeisesti ainakin osan tiistai-illasta pilkkomalla hedelmiä ja uittamalla niitä jollain sopivalla viinaksella ;)


I'm a self-confessed fan of Christmas. I've been watching Christmas carol videos on Youtube on the sly for a few weeks now and I was really happy when I noticed that Hanna had mentioned that a local Christmas radio station had begun it's broadcasts again :)

I love Christmas carols and when I was still at school, the choir would start practicing the Christmas concert repertoire sometime in late October or early November. It was the perfect excuse to sing, and listen to, carols for more than just most of December. Now that I no longer sing in a choir, I always take great pleasure in listening other sing carols and other Christmas songs :)

Our organisation's Christmas party was on Friday, so I guess we've finally reached the beginning of the festive season, what with it being the First advent today, and all. I'll need to remember to buy some glögg when I next go to the shop, particularly as I've got most of the ingredients for pain d'épices sitting in my kitchen, which I hope will bring a few Christmassy aromas into the house. Particularly since making Christmas cake will have to wait a few more days, as I won't have the time to go pick up a suitable cake tin from my parents' until Wednesday. Though that said, I guess I'll be spending at least a part of Tuesday evening chopping up dried fruit and then soaking them in some suitable booze ;)

No comments: