Tuesday, 28 July 2009

*kömpii ulos lankalaatikosta*

No johan on... Ei tämän tauon ollut tarkoitus venyä ihan näin pitkäksi. Öhöm...

Huippusalainen pellavaproggis pääsi uuteen kotiinsa Suopursulle. Sen jälkeen aloin kutomaan hullun vimmalla huivia 4.7 olleisiin ystävän häihin. Aloitin ensin kevään IK:ssa ollutta Sweet Lilyä (Ravelry-linkki), mutta todettuani ettei aika millään riitä, loin jopa silmukat False Modesty'ia varten. Loppupeleissä pelin pelasti kuitenki Zeska, joka auttoi kanssaneulojaa hädässä, ja lainasin koltun lämmikkeeksi ihanan ja höyhenenkevyen liilan mohair-silkkihuivin.

Tämän jälkeen päätin tarttua kasvavaan keskeneräisten töiden pinoon, ja vihdoinkin kudoin valmiiksi Sunday Market shawl-huivin, joka odottaa vielä viimeistä höyrytystä ennen käyttöä. Myönnettäköön, että viime päivien sääolosuhteet eivät olleet erityisen otollisia kyseiselle huiville.

Joudun ilmeisesti panostamaan vielä kolmansiin 5mm pyöröihin, sillä totesin, että pitsihuivin tekoon Addin normipyöröt ovat 5mm:sinä aivan liian tylpät... Muuten ovat kyllä varsin onnistuneet puikot, mutta kun se kärki ei edesauta huiviin tulevien nyppyjen vääntämistä.

Voisin myös mainita, että olen viime aikoina hankkinut uusia neulekirjoja, sekä alennusmyynneistä, että muilta neulojilta ostettuna :) Samoin sain ihanaa Fyberspatesin pestävää pitsilankaa kullaltani. Näillä näkymin siitä tulee tuo Sweet Lily, mutta saa nähdä saako allekirjoittanut aivonsa sellaiseen asentoon, jossa saisi selville missä vika ensimmäisen, ja toisen, mallikerran välillä on, kun nyt silmukkamerkit tuntuvat olevan aina vähän väärässä kohtaa. Samoin tänne kotiutui hieno Ravelry-vaihtopaketti (turkoosi härpäkekrokotiili on ihan pop, samoin itsetehty pussukka, ja kaikki kauniit silmullamerkit ja muut tarvittavat tilpehöörit jotka sain :D), ja pian sen jälkeen sain käsiini Old Maiden Auntilta tilatut topsit, ja kaunistakin kauniimman pitsilangan (täydellisen hopeanharmaa, ja iiiiihanan pehmoista alpakka-, silkki- ja kashmirsekoitetta).

No comments: