Thursday, 16 April 2009

Sny-satoa, osa 3

Sain tänään TODELLA ihanan paketin SNY:ltäni.

Editoin tätä huomenna, kun jaksan paremmin hehkuttaa paketin ihanuutta, ja selittää minkä takia pidin myös laatikosta jossa se lähetettiin ;)

Ja nyt itse edittiin:

Tulin eilen flunssaisena kotiin töistä, ja löysin oven takaa kirjeen verohallinnolta (hyviä uutisia veronpalautusten muodossa, JEEE) sekä pakettikortin postista. Lähdin sitten postiin, ja noudin sieltä tälläisen, minulle osoitetun, paketin.


Nyt sitten tiedän, että suurella todennäköisyydellä SNY:lläni on minua pienempi jalka, ja hän on aloittelemassa juoksuharrastusta Tampereella. Minun osaltani juokseminen on ollut aika jäissä viime aikoina, enimmäkseen sairastelun (ja osaltaan myös oman saamattomuuden) takia. Toivottavasti uudet juoksukengät toimivat hyvin :)

Paketin sisältö näytti tältä:Pikku-Myy-rasian sisällä oli pussillinen pääsiäisrakeita, jotka päätyivät parempiin suihin eilen illalla ;)

Tällä hetkellä Pikku-Myy pitää makuuhuoneessa seuraa Haisuli-pehmolelulle, ja toimii samalla hiusneulojen, ja meikkisiveltimien, säilytyspurkkina. Jos Myy valittaa kohtaloaan kovin, voin tietenkin neuvotella toisenlaisista työtehtävistä sen kanssa ;)

Lisäksi paketissa oli ihanan näköistä Forsmannin irtoteetä, joka muutti suoraan muiden teepakkausten kaveriksi keittiöön ja odottelee maisteluvuoroon pääsemistä
sekä muoviseen pääsiäismunarasiaan pakattuna ihania sydännappeja:Ja sokerina pohjalla (tai no, se oli kyllä paketissa päälimmäisenä) on AIVAN IHANA vyyhti Manosin Silk Blendiä. Suustani pääsi todella teinimäisiä ilon kiljahduksia kun näin sen.
Arvonsa mukaisesti, vyyhti pääsi heti toisten unelmalankojen seuraan uuden lankalipaston ihkuosastolle, jossa ne voivat marinoitua, miettiä miksi haluavat isona, ja kenties paritella, ja lisääntyä ;) Tuota viimeisintä odotan kuin kuuta nousevaa, kuten arvata saattaa :PLisäksi olen saanut jotain aikaiseksi SNY:ltäni saamista asioista :D Aiemmin talvella sain kolme "vyyhtiä" Utunan kehruuvillaa.Kuten kuvasta näkyy, vihreä villa on muuttunut jo yksisäikeiseki langaksi. Se odottelee päätöstä siitä, kertaanko sen jonkun toisen värisen säikeen kanssa, vai tuleeko siitä kokonaan vihreää lankaa. Se pääsee myös omalle hyllylleen pienessä lankalipastossani. Olen myös aloittanut sinisen villan kehruun, ja liilakin pääsee pian käsittelyyn. Pitänee ostaa uusi värttinä, tai sitten ihan rukki :D

Ai niin, arvoisa SNY, haluat varmaan tietää, että olen päättänyt kutoa elämäni ensimmäiset sukat. Lähettämäsi sukkapuikot pääset todennäköisesti tositoimiin, kun rupean luomaan viimeisimmässä Interweave Knitsissä olleiden pitsipolvisukkien silmukoita. Tosin teen ne tummansinisestä Onlinen silkkisekoitelangasta, sillä päätin säästää viime kuun turkoosit langat talvisempiin (kenties palmikoilla koristeltuihin) sukkiin.

Samoin kyselit onko minulla toiveita toukokuun (ja samalla viimeisen) paketin suhteen. Jos väännetään rautalangasta, olen pitsi- ja palmikkoriippuvainen huivihullu ;) Olisi kiva päästä tekemään jonkun muun kuin suorakaiteen muotoista huivia. Ja vaikka yleensä rakastan kirkkaita värejä, niin välillä olisi virkistävää tehdä jotain neutraalimpaa, vaikka hopeanharmaata. Tosin, jos kumpikaan noista ei ollenkaan sovi suunnitelmaasi, niin sekään ei haittaa :) Kolmatta kotimaista käyttääkseni, I'm easy to please :)

No comments: